Tulosta tämä sivu

Huhmarin Haka

2022-11-01 00:00:00

Vuositiedote 2022


 

Seuran 75 toimintavuosi toteutui lasten yleisurheilun osalta hyvin. Osallistujia oli enemmän kuin vuosi sitten. Kisoja pidettiin joka maanantai klo 18.00 toukokuusta syyskuun lopulle asti. Lajeina kesäkuun alusta elokuun loppuun olivat perinteisesti juoksu, pituushyppy, korkeushyppy ja pallonheitto. Touko- ja syyskuussa lapset juoksivat maanantaisin maastojuoksuja. Jokaisesta osallistumiskerrasta lasketaan osanotto- ja sijoituspisteitä Huhmari-Cuppiin, jossa pääpaino on edelleen osallistumisaktiivisuudessa. Palkinnot jaetaan Huhmarnummen koululla sunnuntaina 27.11.2022 klo 16.00 järjestettävässä tilaisuudessa. Tilaisuudesta ilmoitetaan Vihdin Uutisissa sekä Huhmarin Hakan ja Vihdin Huhmarin facebook-sivulla.

Kesällä jumpattiin urheilukentällä. Syksystä kevääseen on Huhmarnummen koululla torstaisin klo 18.30 – 19.30 monipuolista ja vaihtelevaa treeniä menevän musiikin kera.

Lisätietoa jumpasta antaa Helena Keisu,p. 050-3826835.

Seuralla on myös miesten joukkue salibandyssä sarjassa M5DIV ES.

Talvella säiden niin salliessa harrastetaan murtomaahiihtoa sekä luistelua omalla kentällä. Seuran urheilukentällä olevalle tenniskentälle on taas ensi kesänä saatavilla edullisia tennisvuoroja.

Tennisvuorojen tiedustelut ja varaukset, Jari Heli 050-3948531

Huhmarin Hakalla on valmius järjestää lisää liikuntaa lapsille ja nuorille, kunhan saadaan lisää aktiivisia vanhempia ja isovanhempia mukaan liikuttamaan! TERVETULOA!

Seuran tapahtumista ilmoitetaan aina VIHDIN UUTISISSA URHEILUSEURAT-PALSTALLA. Infoa seurasta löytyy myös osoitteessa www.huhmari.fi /Huhmarin Haka.

 

Lataa vuositiedote kokonaisuudessaan

Kategoria: HuHa

Jäsenmaksut 2022:

15 vuotta täyttäneet, jäsenmaksu on 10,00€ / hlö

Alle 15 vuotiaat, jäsenmaksu on 5,00€ / hlö

Huhmarin Hakan suorituspaikkojen käyttö, valmennukseen ja kilpailuihin osallistuminen edellyttää jäsenmaksun suorittamista.

Seura toivoo myös runsaslukuisesti jäsenmaksun maksavia kannatusjäseniä, jotka haluavat tukea Huhmarin omaa nuorisourheilua ja -työtä. Jäsenmaksut sekä muut taloudelliset tuet ovat elintärkeitä pienille urheiluseuroille toiminnan ja kentän olosuhteiden ylläpitämiseksi.


Merkitse maksulomakkeen "Viestit" kohtaan jokaisen maksamasi henkilön nimi ja lapsien osalta myös syntymävuosi. Näiden tietojen perusteella päivitetään yhdistyslain mukainen Huhmarin Hakan jäsenrekisteri.

Tilitiedot: Huhmarin Haka FI92 1312 3000 0851 88

Laitathan vuositiedotteen maksettavien laskujen joukkoon, ettei maksu unohdu

Kiitos!