Tulosta tämä sivu

Huhmarin Haka

2014-10-10 00:00:00

Vuositiedote 2014


Seuran 66 toimintavuosi on jo syksyssä. Kesän ohjelmassa oli totuttuun tapaan maanantaikisat joka maanantai klo 18.00 aina elokuun lopulle asti, viimeiset 1.9. Syyskuun loput maanantait juostiin maastojuoksuja neljänä maanantaina. Näistä lasketaan osanotto- ja sijoituspisteitä Huhmari-Cuppiin, jossa pääpaino on kuitenkin osallistumisaktiivisuudessa. Palkinnot jaetaan marraskuun lopulla Huhmarnummen koululla järjestettävässä tilaisuudessa.

Syksystä kevääseen HUHALLA on tarjottavanaan monipuolista sisäliikuntaa mm. lentopalloa kaiken kuntoisille aikuisille, salibandyä, kuntojumppaa ja jne. Talvella tarjoamme säiden niin salliessa murtomaahiihtoa sekä luistelua omalla kentällä. Seuran puolesta toivomme aktiivista liikkumista koko kauden keleillä!

Syksyn kuntojumppa Huhmarnummen koululla perjantaisin kello18.00-19.00

Seuran urheilukentällä olevalle tenniskentälle on taas ensi kesänä saatavilla edullisia tennisvuoroja. Tennisvuorojen tiedustelut, Jari Heli 050-3948531

Huhalla on kaikki valmiudet järjestää lisää liikuntaa lapsille ja nuorille, kunhan saadaan lisää aktiivisia vanhempia mukaan liikuttamaan! TERVETULOA!

Seuran tapahtumista ilmoitetaan aina VIHDIN UUTISISSA URHEILUSEURAT-PALSTALLA.

Lataa vuositiedote kokonaisuudessaan

Kategoria: HuHa

Jäsenmaksut 2014:

15 vuotta täyttäneet, jäsenmaksu on 10,00€/ hlö

Alle 15 vuotiaat, jäsenmaksu on 5,00€/ hlö

Huhmarin Hakan suorituspaikkojen käyttö, valmennukseen ja kilpailuihin osallistuminen edellyttää jäsenmaksun suorittamista.

Seura toivoo myös runsaslukuisesti jäsenmaksun maksavia kannatusjäseniä, joiden aktiivinen osallistuminen Huhmarin Hakan toimintaan on jäänyt vähemmäksi.

Tällä tavoin voimme kaikki tukea huhmarilaista nuorisourheilua ja -työtä.

Jäsenmaksut sekä muut taloudelliset tuet ovat elintärkeitä pienille urheiluseuroille, koska yhteiskunnan tuki pienenee vuosi vuodelta ja seurat joutuvat pärjäämään entistä enemmän omilla sekä itse hankkimillaan varoilla.

Merkitse maksulomakkeen Viestit kohtaan jokaisen maksamasi henkilön nimi ja ikä. Näiden tietojen perusteella päivitetään yhdistyslain mukainen Huhmarin Hakan jäsenrekisteri.

Tilitiedot: Huhmarin Haka FI92 1312 3000 0851 88

Laitathan vuositiedotteen maksettavien laskujen joukkoon, ettei maksu unohdu

Kiitos!